Contact

Of u nu een stagiair zoekt, gebruik wilt maken van onze windtunnels, of gewoon eens wilt bespreken welke mogelijkheden er zijn voor samenwerking met onze wetenschappers en studenten, neemt u dan gerust contact op met ons Business Connect team.
E. AE-connect@remove-this.tudelft.nl 

Onderwijs

Samenwerking op het gebied van onderwijs brengt educatie en praktijk dichter bij elkaar. Hieronder vallen zowel het bevorderen van praktijkgericht onderwijs aan onze studenten, als onderwijs voor professionals en online cursussen. Hieronder leest u wat onze studenten en docenten voor u kunnen betekenen, maar ook wat u zou kunnen bijdragen aan het opleiden van “The Engineer of the Future”. 

 • Online Learning
  Online studeren biedt de mogelijkheid om waar en wanneer je maar wilt te studeren. TU Delft biedt steeds meer online onderwijs aan in de vorm van MOOCs, online MSc & BSc courses, maar ook Professional Education. Het huidige aanbod is te vinden via bovenstaande link.

 • Praktijkopdrachten voor studenten
  We leiden onze studenten op tot ingenieurs met excellente kennis en vaardigheden en een brede inzetbaarheid. Vandaar dat de faculteit veel waarde hecht aan de koppeling met de praktijk. In het studieprogramma bestaan verschillende mogelijkheden om studenten te laten werken met interessante, uitdagende cases uit de praktijk. Naast stage- en afstudeeropdrachten, geldt dit ook voor de Design Synthesis Exercise (DSE).

 • Gastdocent
  Regelmatig hebben we experts uit het bedrijfsleven op de faculteit die als gastdocent hun praktijkervaring delen met onze studenten.

 • Gesponsorde leerstoel
  Een van de manieren om de verbinding tussen onderwijs/wetenschap en praktijk te bevorderen is de gesponsorde leerstoel. Deze vorm van samenwerking is zeer geschikt gebleken voor bedrijven/instellingen die geïnteresseerd zijn in bepaalde expertise binnen de faculteit en nauwer betrokken wensen te raken bij onderzoek en onderwijs op dat terrein. Zo hebben we bijvoorbeeld al vele jaren een succesvolle samenwerking met KLM.

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu