L&R PhD Symposium 2017 maakt promotieonderzoek toegankelijk

24 januari 2017 door Department of Communication

Hoe leidt je uit geluidsgolven af wat de temperatuur diep in de oceanen is? Hoe gebruik je stereocamera’s om landers veiliger te landen neerkomen op verre planeten? Kun je een auto-uitlaat van composietmateriaal maken?

En zijn vliegtuigmotoren met vlamvrije ontbranding beter voor het milieu? Deze en andere promotieonderzoeken werden gepresenteerd op het PhD Symposium bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek op 19 januari. De samenvattingen zijn handig gebundeld in een boekje.

Op 19 januari presenteerden 120 promovendi bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek hun promotieonderzoek tijdens het PhD Symposium 2017, georganiseerd door de Graduate School en de PhD Board van de faculteit.  Dick Simons, de directeur van de Graduate School: “Wat we beogen met het PhD symposium is promovendi vanuit verschillende disciplines bij elkaar te brengen en samenwerking tussen hen te stimuleren.” Een jury beoordeelde de presentaties op onder meer technische inhoud, tijdmanagement, structuur en presentatiestijl en selecteerde per thema de beste presentator. 

Voor het symposium is een boekje gemaakt waarin de abstracts van alle deelnemende PhD studenten staan. Informatief en leuk om te lezen, ook voor mensen die niet aanwezig waren. Lees het boekje via deze link. 

(foto: Roy Borghouts)

 

 

© 2017 TU Delft

Metamenu